Ponta: “ George Costin e un impostor al Revoluţiei, care are relaţii toxice cu Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astăzi, că secretarul de stat George Costin este un "impostor" al Revoluţiei, care are "relaţii toxice" cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL.

"George Costin şi Doru Mărieş sunt cei doi impostori care au relaţii toxice cu preşedintele Traian Băsescu şi cu PDL şi au reprezentat tot ceea ce înseamnă murdărirea idealurilor celor care au ieşit în stradă în decembrie 1989. Dacă Justiţia îşi face datoria, mai bine mai târziu decât niciodată", a declarat Ponta, privind audierea la DNA a lui George Costin.

Secretarul de stat pentru problemele revoluţionarilor George Costin a fost adus de poliţişti, astăzi, la sediul DNA din Piteşti, unde este audiat în cazul unor acuzaţii privind infracţiunea de luare de mită.

Potrivit unor surse judiciare, Costin ar fi suspectat de luare de mită, în acest dosar fiind făcute cercetări de aproximatriv un an, după ce la sediul Asociaţiei "Decembrie 1989 Metrou" din Bucureşti a fost găsită o sumă de bani pe care Costin ar fi primit-o ca mită.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite