Victor Ponta: Cine este Băsescu ăsta?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Victor Ponta, a reacţionat imediat la ironiile lansale la adresa sa de preşedintele Traian Băsescu, răspunzându-i şefului statului în aceeaşi notă. Ponta a mers însă mai departe şi l-a calificat pe Băsescu drept „iresponsabil"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat că afirmaţiile făcute de Traian Băsescu, luni seară la TVR, despre el şi despre rezultatele USL la alegerile parţiale dovedesc că preşedintele este iresponsabil.
"Cine este Băsescu ăsta? Este un iresponsabil, iar noi, USL, vom munci douăzeci de ani ca să reparăm tot ce a furat el", a replicat liderul social-democrat.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că liderul PSD Victor Ponta este imatur şi că îşi va impinge partidul încă 20 de ani în Opoziţie.
"Ponta este atât de imatur încât mi-e şi jenă să-i mai răspund. Deja o să încep să întreb «Cine e Ponta ăsta?»",a răspuns, ironic, şeful statului unei întrebări legate de afirmaţiile lui Ponta conform cărora "Traian Băsescu îşi protejează sponsorii din campanie, împotriva intereselor României". Băsescu a mai spus că rezultatele alegerilor parţiale din Neamţ şi Maramureş demonstrează că „USL este şi va fi un eşec electoral".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite