Ponta depune plângere penală împotriva lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, preşedintele PSD
Victor Ponta, preşedintele PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că va depune astăzi, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a lui Sorin Blejnar, preşedintele ANAF.

Conform unui comunicat al PSD, Victor Ponta va depune această plângere penală la ora 13.30, când va face publice şi documentele care stau la baza plângerii penale.

Între Victor Ponta şi Sorin Blejnar este o dispută care durează de mai multe luni, după ce liderul PSD l-a acuzat pe şeful ANAF că ar fi făcut numirile la vârful vămilor.

Pe de altă parte, în luna iulie, ANAF a sesizat DNA în legătură cu un prejudiciu de 67 de milioane de lei, constatat la complexurile energetice Rovinari şi Turceni. Sorin Blejnar a declarat, atunci, că sesizarea nu îl vizează pe Victor Ponta, după ce presa a relatat că ANAF a trimis o sesizare Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în legătură cu preşedintele PSD, Victor Ponta, şi cu senatorul PSD Dan Şova, sesizarea vizând contracte cu complexurile Rovinari şi Turceni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite