Ponta: Dacă azi Băsescu îşi face datoria faţă de români, noi participăm la discuţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

În contextul în care preşedintele Traian Băsescu a anunţat că se va adresa Parlamentului, marţi, la orele 15.00, liderul PSD Victor Ponta a ţinut să-i transmită un mesaj şefului statului.

Preşedintele Traian Băsescu se va adresa Parlamentului. Opoziţia boicotează discursul

"Astăzi, el va decide dacă vrea să fie preşedintele ţării sau dacă rămâne preşedintele Robertei Anastase şi al PDL-ului . Dacă azi îşi face datoria faţă de ţară şi români şi dă drumul deblocării Parlamentului, prin numirea unui alt preşedinte la Camera Deputaţilor, noi vrem şi suntem pregătiţi să participăm la toate discuţiile privind Legea Educaţiei, Salarizării şi Bugetului de stat. Dacă nu, înseamnă că vinde interesele României pentru interesele grupului care-l sprijină pe domnia sa.

Totul depinde şi este în mâna lui Traian Băsescu", a declarat Ponta.

El a precizat că, atât timp cât Traian Băsescu nu a dat un semnal că ar vrea să îşi schimbe poziţia, PSD nu va participa la şedinţa comună a Parlamentului de la ora 15.00.

"Traian Băsescu vrea să dea un mesaj către cei care-i îndeplinesc ordinele: puteţi face orice, puteţi încălca orice lege, puteţi fi prinşi de presă când furaţi voturi, nu vi se întâmplă nimic pentru că aţi făcut-o pentru mine", a mai spus Ponta.

De asemenea, el a făcut un apel către majoritatea parlamentară, pentru ca modificările aduse Ordonanţei 114  să nu fie votate. Potrivit şefului PSD, modificările au fost cerute de cei de la PDL pentru a construi pe spaţiile verzi noi imobile în marile oraşe, "în mod sigur pentru clientela politică a PDL-ului".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite