Ponta: PDL va pune oameni la CNSAS ca să-i acundă dosarul lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că PDL va continua să fraudeze votul din Parlament pentru a-şi numi oameni la CNSAS, ca să ascundă dosarele preşedintelui Traian Băsescu şi celorlalţi colaboratori ai Securităţii din jurul lui.

"Este important să facem public şi motivele pentru care PDL în Parlament continuă să fraudeze votul. Şi-au numit oameni la Curtea de Conturi, la CNA ca să controleze presa. La CNSAS este în acest moment probabil ca să îi ascundă dosarul domnului Băsescu şi ale celorlalţi colaboratori ai Securităţii care sunt în jurul domnului Băsescu", a declarat Ponta.

Preşedintele PSD a mai spus că între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu nu este nicio diferenţă, tot preşedintele Traian Băsescu fiind cel care decide.

" Îmi pare rău să constat alături de dumneavoastră că cele mai negre presimţiri s-au adeverit, nu este nicio diferenţă între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu, între Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, vedeţi că tot preşedintele Băsescu taie salarii, măreşte salarii, face facultăţi, alianţe politice. Din păcate, e clar că până la alegeri vom avea un preşedinte şi prim-ministru care va continua să ducă ţara în direcţia profund greşită şi periculoasă în care am mers şi până acum", a subliniat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite