Ponta: Anastase nu dă dovadă de inteligenţă nici când fură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Victor Ponta a acuzat TVR că dezavantajează Opoziţia
Preşedintele PSD Victor Ponta a acuzat TVR că dezavantajează Opoziţia

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut azi că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, demonstrează lipsă de inteligenţă chiar şi atunci când fură voturile în plenul Parlamentului.

El a declarat că Anastase fraudează votul, cu aceeaşi seninătate şi gândire profundă ca atunci când păşea pe podiumurile de modă, recomandându-i ironic să ia lecţii de la secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

"Ioan Oltean, nu a contestat nimeni, e mult mai inteligent decât doamna Anastase, ceea ce nici nu e greu, şi când fură, fură cu mai multă inteligenţă, spre deosebire de Anastase, care fură pe faţă, nu are dubii, numără voturi cu aceeaşi seninătate cu care păşea pe podiumuri la prezentările de modă şi cred cu aceeaşi gândire profundă", a comentat Ponta.

Liderul PSD a anunţat că USL a decis oficial să depună plângeri la comisiile juridice, la Curtea Constituţională şi plângeri penale împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi a preşedintelui Comisiei de Buget-Finanţe din Cameră, Maria Eugenia Barna, pentru rapoartele făcute la recentele numiri la o serie de instituţii aflate în subordinea Parlamentului.

"Furtul repetat gestionat de Anastase nu a fost din cleptomanie - are acea plăcere de a fura voturi - ci dintr-un scop foarte clar: prin furtul votului de către Anastase, singura instituţie care trebuie să controleze utilizarea banilor publici a devenit, alături de Curtea Constituţională, o instituţie controlată în totalitate de PDL", a susţinut preşedintele social-democraţilor.

Ponta nu este singurul social-democrat care acuză coeficientul d einteligenţă al Robertei anastase. În plină polemică în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, la începutul mandatului ei, Roberta Anastase a refuzat să se mai aşeze lângă vicepreşedintele Camerei, Adrian Năstase. Fostul premier i-a transmis atunci că "frumuseţea trece, prostia rămâne".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite