Politicienii, neinteresaţi de "stresul rasial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar Bogdan Olteanu, Eugen Nicolăescu, Olguţa Vasilescu şi câţiva secretari de stat au răspuns invitaţiei de a-şi testa "stresul rasial" la acţiunea organizată, ieri, de Agenţia

Doar Bogdan Olteanu, Eugen Nicolăescu, Olguţa Vasilescu şi câţiva secretari de stat au răspuns invitaţiei de a-şi testa "stresul rasial" la acţiunea organizată, ieri, de Agenţia Naţională pentru Romi şi Romani Criss intitulată "Testează-ţi sănătatea civică". Bogdan Olteanu a aflat că nu suferă de "stres rasial". Preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a verificat "sănătatea civică" cu "rasismometrul", iar diagnosticul pus a fost "nu este grav". Preşedintele Camerei a făcut poze cu modele din carton care reprezentau un bărbat sau o femeie de etnie romă.

"Ultimul preşedinte atoateştiutor a murit împuşcat"

Întrebat despre afirmaţiile lui Traian Băsescu la adresa unei ziariste, pe care şeful statului a făcut-o "ţigancă împuţită", Olteanu a spus că nu există persoană care să le ştie pe toate, deci şi preşedintele mai are de învăţat. "Ultimul preşedinte care nu a avut nimic de învăţat a fost împuşcat în decembrie 1989, ăsta sper să scape cu viaţă", a afirmat Olteanu. Şeful deputaţilor a trebuit să răspundă unui chestionar care conţinea întrebări despre stilul de viaţă şi relaţia cu romii.

Primul politician care şi-a verificat "sănătatea civică" a fost ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, care a afirmat că este "un democrat convins", dar a precizat imediat că se referea la "modul de abordare a vieţii".

La cortul celor care măsoară sănătatea civică s-au mai perindat muzicianul Damian Drăghici, căruia i-a fost diagnosticată o formă uşoară de "stres rasial". În primele două ore pe la cort au trecut aproximativ 100 de bucureşteni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite