Plăcintă şi Canacheu, în echipa lui Udrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Plăcintă
Sorina Plăcintă

Senatorul de Vrancea Sorina Plăcintă (foto) şi deputatul Costică Canacheu candidează pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte la PDL Bucureşti, în cadrul alegerilor care vor avea loc duminică.

„Important este să câştigăm Bucureştiul la alegerile din 2012. Elena Udrea mi-a propus, iar eu mă simt chiar măgulită", a susţinut Sorina Plăcintă.

Pentru cealaltă funcţie de prim-vicepreşedinte, candidează deputatul Costică Canacheu, unicul adversar al Elenei Udrea în momentul încare a fost aleasă preşedinte interimar la organizaţiei.

La scrutinul de duminică însă, Udrea nu va mai avea nici măcar un contracandidat de formă, fiind singura înscrisă în cursa pentru şefia PDL Bucureşti. Până ieri-seară, când urma să fie validată lista de candidaturi, niciunul dintre „intelectualii" pe care Udrea spusese că i-ar vrea în echipă nu-şi anunţase participarea la alegeri.

Ministrul vorbise despre Sever Voinescu, Teodor Baconschi sau Monica Macovei. Pentru funcţia de secretar general şi-au depus candidaturile deputatul Dănuţ Liga, fostul secretar de stat Irinel Hristu şi deputatul Vasile Gherasim. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite