Plăcintă creează tensiuni în USL. Ponta, cu rol de mediator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta
Premierul Victor Ponta

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că nu îi place să existe în USL atacuri precum cel al liderului PSD Vrancea, Marian Oprișan, la adresa PNL, care le-a transmis liberalilor să „se spele pe cap" cu Sorina Plăcintă.

„Cunosc exprimările pitorești ale dlui Oprișan. I-am spus astăzi și lui și celorlalți să nu ne uităm peste gard la PNL cum nu se uită nici ei la noi, așa încât în cadrul USL nu-mi plac genul ăsta de atacuri între noi și deciziile PNL sunt decizii ale lor interne de partid și în niciun caz nu le voi critica eu", a declarat Ponta.

Ponta a subliniat că, în cazul în care Sorina Plăcintă ar fi nominalizată pentru a candida la un loc în colegiile parlamentare ale PNL, el nu se va opune.

„Știți foarte bine că la parlamentare USL va avea candidați comuni, dar așa cum a fost la locale, unii sunt de la PNL, alții de la PSD sau de la PC. Eu nu mă bag în ograda PNL sau PC pe cine să pună ei candidați la parlamentare, așa cum nici ei nu mi-au spus mie pe cine să pun. PNL își pune candidații pe care îi consideră cei mai buni", a precizat Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite