Piedone a trecut la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi-a anunţat astăzi candidatura pentru UNPR la alegerile locale din 2012.

UPDATE 17.45 Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, la Conferinţa organizaţiei UNPR din Bucureşti, că, împreună, cele două partide trebuie să găsească un candidat care să câştige Primăria Bucureştiului.

UPDATE 17.30 Piedone a spus că, prin decizia pe care a anunţat-o joi, bucureştenii vor vedea "rezultate concrete acum, nu în 2012". "Astfel că la judecata cetăţenilor, ei vor spune: «Bravo, Piedone, ne-am ales cu 300 de blocuri, cu 15 creşe, cu săli de sport, cu bazine». Atunci vă întreb, pe cine am trădat?", a mai afirmat primarul Sectorului 4.

UPDATE 17.20 "Cu siguranţă că Piedone va fi acuzat că a trădat. Să mi se explice ce am trădat. Nu am trădat. Îmi arăt astăzi intenţia pentru 2012. Acept să fiu acuzat de trădare de către cei care m-au investit în această funcţie, cetăţenii sectoruluiu 4", afirmat primarul la conferinţa UNPR Bucureşti

UPDATE 17.00 "Intenţia este pentru 2012 de a candida sub sigla UNPR", a afirmat Piedone

UPDATE 16.00 Piedone participă la conferinţa UNPR Bucureşti la care este prezentă şi Elena Udrea

UPDATE Cristian Popescu Piedone îşi anunţă astăzi, la ora 16.00, candidatura pentru UNPR la alegerile locale din 2012.
Cristian Popescu Piedone nu poate demisiona din PC, partid din partea căruia a câştigat la alegerile din 2008, pentru că şi-ar pierde mandatul de primar.

Potrivit unor surse parlamentare, Cristian Popescu Piedone se află în tratative avansate cu partidul condus de Gabriel Oprea şi ar putea oficializa astăzi trecerea de la PC la UNPR.
În paralel, Cristian Popescu Piedone a prmit din paretea preşedintelui fondator al PC, Dan Voiculescu, o feortă de a conduce partidul, dar întârzierea punerii ei în aplicare l-a nemulţumit pe edilul-şef la sectorului4.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite