Piedone renunţă "irevocabil" la funcţiile din PC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, l-a anunţat printr-o scrisoare pe liderul PC Daniel Constantin că a decis să renunţe la funcţiile din partid, de data aceasta decizia fiind "irevocabilă", în condiţiile în care nu s-a organizat un congres extraordinar în perioada în care se aştepta.

"Cu tot respectul pe care vi-l port, dumneavoastră şi Partidului Conservator, vă anunţ că au trecut 36 de zile de când am revenit asupra deciziei de a demisiona din toate funcţiile politice deţinute, rămânând prim-vicepreşedinte al PC şi preşedinte PC Bucureşti până la organizarea congresului extraordinar, potrivit prevederilor statutare. Întrucât nu s-a întreprins niciun demers pentru organizarea acestui congres revin la decizia pe care am luat-o iniţial, la data de 21.09.2011, când am anunţat că demisionez din toate funcţiile politice rămânând un simplu membru, ce îşi va plăti la timp cotizaţia. Asigurându-vă din nou de tot respectul meu, vă asigur că, de data aceasta, decizia mea este irevocabilă. Consider că este peste puterea dvs de decizie organizarea acestui congres, astfel încât de acum înainte mă voi bucura de calitatea mea de simplu membru al PC", a scris Piedone.

"Cu siguranţă, viitorul va evidenţia cine a greşit. Eu vă asigur că păşesc către acest viitor cu fruntea sus, rămânând acelaşi om pe care cetăţenii sectorului 4 şi-au pus încrezători ştampila de vot", a mai spus edilul.

Piedone i-a mai cerut lui Constantin să-şi asume el consecinţele gestului său de a rămâne un simplu membru. "Ştiu că de mâine, nu din voinţa dvs. ci dintr-o voinţă politică impusă, vor începe atacuri, se vor dezvolta subiecte se vor face scenarii şi presupuneri legate de viitor şi de persoana mea. Toate aceste posibile critici viitoare, ale dvs. sau ale colaboratorilor dvs. prezenţi sau viitori, v-aş ruga să vi le asumaţi pentru că eu, Cristian Popescu Piedone, nu am trădat pe nimeni şi nu voi trăda, ci voi rămâne loial totdeauna cetăţenilor sectorului 4. Îi asigur din nou pe aceştia că, indiferent de hainele pe care le voi îmbrăca din 2012 orice pas pe care îl voi face va fi în strictul lor interes şi le va aduce beneficii directe şi imediate", transmite primarul.

"Aşa să îmi ajute Dumnezeu, atât mie, cât şi dvs, pentru evoluţia amândurora", este mesajul pe care Piedone i l-a transmis lui Constantin în încheierea epistolei sale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite