Pesediştii îşi pregătesc programul de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru de finanţe, deputatul PSD Mihai Tănăsescu, a fost mandatat de către conducerea partidului să finalizeze programul de guvernare, susţin surse din PSD. Secretarul general

Fostul ministru de finanţe, deputatul PSD Mihai Tănăsescu, a fost mandatat de către conducerea partidului să finalizeze programul de guvernare, susţin surse din PSD.

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că Mircea Geoană va stabili agenda discuţiilor politice cu celelalte partide, în vederea găsirii unei majorităţi parlamentare. Întâlnirile sunt programate să înceapă săptămâna viitoare.

Corlăţean a adăugat că echipele de negocieri vor avea "o geometrie variabilă, în funcţie de partenerii de negocieri". Nucleul dur al echipei de negocieri ar urma să fie format din Mircea Geoană, Ioan Rus, Titus Corlăţean, Cristian Diaconescu şi Ilie Sârbu, urmând ca, în funcţie de partidul cu care se va discuta, să se alăture şi alţi lideri, printre care şi Viorel Hrebenciuc.

Robin Barnett: Apucaţi-vă de treabă!

Ambasadorul Marii Britanii, Robin Barnett, a venit ieri, neaşteptat, la sediul central al PSD, unde se desfăşura o şedinţă cu câţiva lideri ai partidului. Barnett le-ar fi spus social-democraţilor "să se apuce de treabă". A mai fost abordată şi tema stabilităţii şi a modului în care aceasta ar putea fi asigurată. Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că vizita ambasadorului Marii Britanii la sediul PSD a fost una "de curtoazie, normală, în linia contactelor periodice ale conducerii social-democrate cu reprezentanţi ai ambasadelor ţărilor membre NATO şi UE".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite