Pesediştii fac grevă la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Ciugulea, consilier PSD la Primăria Capitalei, a anunţat că toţi consilierii PSD vor intra în grevă politică. Activitatea în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi

Doru Ciugulea, consilier PSD la Primăria Capitalei, a anunţat că toţi consilierii PSD vor intra în grevă politică. Activitatea în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi blocată de către consilierii PSD până când le va fi aprobat iar dreptul de a-şi reinstala 44 de corturi în care strâng semnături pentru demiterea miniştrilor Flutur şi Nicolăescu.
PSD Bucureşti a fost somat de Direcţia Generală a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti să-şi ridice cele 44 de corturi cu măsuţe pe care le avea răspândite în tot Bucureştiul. PSD Bucureşti va da în judecată Primăria Capitalei, pe care o acuză de abuz. Social-democraţii acuză faptul că, iniţial, Primăria Capitalei aprobase amplasarea corturilor în perioada 20.05-30.06 între orele 8 şi 8 seara.
După ce edilul Capitalei a observat că de fapt se adună semnături pentru demiterea celor doi miniştri liberali, a luat decizia anulării aprobării iniţiale, chiar dacă PSD nu a specificat în solicitarea trimisă decât că vrea aprobare pentru derularea unor activităţi politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite