Pesediştii îl apără cu votul pe Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

în care toţi vorbitorii şi-au folosit resursele oratorice pentru a demonstra că preşedintele Camerei are dreptate. În apărarea şefului lor au intervenit nouă pesedişti, Victor Ponta, Valer

în care toţi vorbitorii şi-au folosit resursele oratorice pentru a demonstra că preşedintele Camerei are dreptate. În apărarea şefului lor au intervenit nouă pesedişti, Victor Ponta, Valer Dorneanu, Florin Iordache, Titus Corlăţean, Ion Stan, Eugen Nicolicea, Monalisa Gălăteanu, Ovidiu Brânzan şi Dan Iosif - majoritatea cunoscuţi drept oameni ai lui Năstase -, care au folosit din plin "placa" răzbunării politice pe care preşedintele Traian Băsescu ar fi declanşat-o împotriva PSD. Acesta a fost şi laitmotivul pledoariei lui Adrian Năstase, preşedintele forului legislativ repetând obsesiv ideea că şeful statului urmăreşte distrugerea credibilităţii lui şi a întregii formaţiuni şi că, pentru acest lucru, Băsescu se foloseşte de justiţie. "Trebuie să înţelegem semnificaţia atacurilor din ultima vreme. Prin aceste atacuri, partidul nostru ar trebui să rămână într-o zonă de hibernare pentru a se construi partidul prezidenţial până la sfârşitul acestui an", a arătat Năstase. Imediat, Năstase a făcut apel şi la sentimentele colegilor din grup, arătând că, în timp ce carele de reportaj stau tot timpul în faţa locuinţei, soţia sa este târâtă prin tribunale, la Parchet, iar fiul cel mic nu poate să-şi recupereze cărţile şi obiectele pentru şcoală. Din discurs nu au lipsit nici ironiile la adresa anchetatorilor, care nu au fost în stare să deschidă un seif din clădirea din Zambaccian "nici cu cheia lăsată în broască".
Dan Iosif: DNA caută brăţări, cosoni şi un bileţel cu "mită"
Deputatul Dan Iosif a ţinut să-i anunţe pe membrii grupului că, potrivit informaţiilor sigure pe care le are chiar din interiorul DNA, procurorii caută în casele lui Năstase două brăţări dacice şi cosoni (monede de aur - n.r.), iar în interiorul tâmplăriei - un bileţel pe care scrie "mită". "Pot să caute absolut orice, chiar şi cocoşei", a exclamat, în replică, preşedintele Camerei.
Plenul Camerei va fi cel care va decide prin vot asupra încuviinţării sau a respingerii percheziţiei la casele din strada Zambaccian şi comuna Cornu ale lui Adrian Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite