Pe Crin Antonescu nu îl interesează oferta lui Băsescu de a "fura împreună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu a declarat că moţiunea va rămâne fără obiect dacă judecătorii de la CCR resping legea Educaţiei
Crin Antonescu a declarat că moţiunea va rămâne fără obiect dacă judecătorii de la CCR resping legea Educaţiei

Preşedintele Partidului Naţional Liberal are certitudinea că formaţiunea sa nu va merge la guvernare alături de "PDL-ul domnului Băsescu", întrucât oferta lui Traian Băsescu de a "fura împreună", alături de "corifeii jafului" din PDL nu îl interesează.

Nu vom merge la guvernare cu PD-ul domnului Băsescu în condiţiile domnului Băsescu, pentru că oferta lui nu e de a face împreună reformele necesare, ci oferta lui este de a fura împreună, a declarat Crin Antonescu, vineri, la reuniunea Ligii Aleşilor Locali de la Braşov.

Ne oferă doar posibilitatea ca unii dintre noi să se îmbuibe alături de corifeii jafului, corupţiei, debandadei în care se află azi România pedelistă, ori PNL nu are interes să facă asta, a mai spus liderul PNL.

PNL conlucrează cu orice forţă politică aptă şi interesată să facă reforme fundamentale, să avem o legislaţie pe care să o respectăm şi care să garanteze stat de drept, să ofere şanse de prosperitate ale economiei, iar gestionarea banului public să se facă în interes public, a subliniat Antonescu.

"Băsescu a adus la putere vulnerabilităţile şi trădările din PSD"

Preşedintele PNL a susţinut, la Braşov, că Băsescu a fost adus la putere de vulnerabilităţile, slăbiciunile, oamenii şantajabili şi trădările din PSD.

Şi ce a făcut PSD în această ţară? L-a adus la putere pe Traian Băsescu. PSD, în cea mai mare parte, vulnerabilităţile sale, dosarele sale, slăbiciunile sale, oamenii săi şantajabili, trădările din PSD - pentru că nici generalul Oprea, nici Marian Sârbu, nici Cristian Diaconescu nu erau fruntaşi ai PNL, ci ai PSD - l-au făcut a doua oară preşedinte, când nimeni nu mai putea în afară de ei, pe Traian Băsescu. Nu PNL, nu Crin Antonescu, a afirmat Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite