Pavelescu: PNŢCD îl propune pe Viorel Cataramă drept contracandidat al lui Crin Antonescu la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Pavelescu
Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu a declarat joi seară, la B1 TV, că propunerea PNŢCD pentru a fi contracandidatul lui Crin Antonescu la alegerile parlamentare este Viorel Cataramă, deoarece acesta ar putea susţine o dezbatere liberală şi nu are nici dosare penale.

Întrebat dacă propunerea PNŢCD pentru contracandidatul lui Antonescu este Viorel Cataramă, Pavelescu a spus că PNL este un partid ,,captiv", iar în acest context o persoană precum Cataramă ar putea susţine o dezbatere despre ce înseamnă să fii liberal.

,,Pot să vorbesc despre această propunere şi raţiunea acestei propuneri. PNL este condus de o persoană care, din 1987, trăieşte numai din salariul de la stat, mă refer aici la Crin Antonescu. PNL este un partid captiv, nu vorbesc de întregul PNL, de liberalii care se uită la dumneavoastră acum, oamenii cu convingeri liberale, ci de câţiva lideri care au pus mâna pe PNL şi l-au dus la stânga, la PSD", a fost răspunsul lui.

Aurelian Pavelescu a susţinut că o persoană cu convingeri şi fapte liberale precum Viorel Cataramă ar putea susţine o dezbatere despre ce înseamnă să fii liberal.

,,Eu cred că, într-un asemenea context, o persoană cu convingeri, şi nu numai cu convingeri, ci şi cu fapte liberale cum este Viorel Cataramă ar putea să susţină o dezbatere despre ce înseamnă să fii liberal, ce înseamnă să faci afaceri şi fără afaceri cu statul, a fost preşedintele PNL, eu cred că este o dezbatere care ar putea deschide o dezbatere foarte interesantă pentru un electorat de dreapta", a punctat preşedintele PNŢCD.

Pavelescu a încheiat spunând că Viorel Catarama ,,a ieşit din politică în urmă cu 12 ani -13 ani, nu are niciun doar penal, nu ai sa îi reproşezi ceva, să spunem, fatal".

În anul 2010, Viorel Cataramă a fost exclus din PNL dupa ce a intrat în conflict cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite