Paul Vass: Creşterea salariilor bugetarilor cu 8%, acoperită de scumpirile la energie şi alimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Paul Vass
Andreea Paul Vass

Democrat-liberala Andreea Paul Vass consideră că majorarea salariilor bugetarilor, operată începând cu luna iulie, a fost "deja anulată" de creşterea preţurilor la energie şi alimente.

"Din păcate, recuperarea cu 8 puncte procentuale a salariilor bugetarilor, care s-a operat la mijlocul acestui an, a fost deja anulată de efectele creşterii preţurilor la energie cu 5%, a deprecierii cursului euro-leu cu 4% în ultimele trei luni şi apoi un alt efect al secetei care se regăseşte deja în preţurilor bunurilor alimentare. (...) Logoreea USL nu ţine loc de bună guvernare şi nu rezolvă problemele reale ale românilor", a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei din cadrul PDL.

Mai mult, fosta consilieră pe probleme economice a fostului premier Emil Boc spune că în cele trei luni de zile, de când e la guvernare, USL n-a făcut decât să încalce legea şi "să încalece politic" instituţiile statului. "Din această proastă guvernare, sătmărenii ce pot să vadă? Că legile sunt încălcate grav, că instituţiile publice ale statului român au fost încălecate politic şi că se substituie doar acestei bătălii politice în care a antrenat întreaga naţiune Uniunea Social Liberală, că miniştrii guvernului Ponta se perindă pe la televizor pentru a discuta doar despre bătălia politică şi referendumul pe care l-au declanşat", a declarat Paul Vass la Satu Mare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite