Patriciu vrea înnoirea PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o emisiune la Realitatea TV, omul de afaceri Dinu Patriciu a precizat că nu ar ­accepta o eventuală propunere de a prelua conducerea Executivului şi a negat că ar avea de gând să contribuie la apariţia unei noi formaţiuni politice.

Patriciu şi-a exprimat scepticismul în privinţa eficienţei proiectului politic al USL, dar s-a arătat optimist în ceea ce priveşte înnoirea PNL. „Astăzi, nu cred că ceea ce citesc a fi intenţiile politice ale unui mariaj între o aripă a FSN-ului şi PNL este soluţia care poate scoate România din impas. Un partid nou se poate naşte din înnoirea unuia vechi, iar PNL ar avea, ca doctrină, cele mai multe şanse să se înnoiască", a afirmat omul de afaceri.

Patriciu şi-a exprimat regretul că nu există o mişcare cu viziune „cu adevărat liberală", iar pe de altă parte a criticat politicienii pentru lipsa dialogului. „Nu există niciun fel de comunicare, nici măcar între parteneri, fiecare o susţine pe-a lui. Toţi au argumente legate doar de imagine, de imaginea pe care cred ei că o are publicul despre dumnealor. De aici începe dezastrul, toţi fug după imagine şi nu discută problemele reale", a conchis Dinu Patriciu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite