Partidul Verde și Mișcarea Verzilor primesc colegii din partea PSD la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât Partidul Verde, cât şi Mişcarea Verzilor - Democrați Agrarieni vor primi colegii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie din cota PSD, au declarat, sâmbătă, surse din cadrul Mișcării Verzilor.

"Discuțiile încă nu s-au finalizat. Urmează să stabilim și numărul de locuri care ne va fi acordat la aceste alegeri. Locurile noastre vin din partea PSD. Este important faptul că de 16 ani, Parlamentul nu a mai avut politicieni ecologiști", au susținut pentru NewsIn sursele citate.

Președintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, și președintele Mișcării Verzilor - Democrați Agrarieni, Remus Cernea, au participat, vineri și sâmbătă, la Murighiol, la discuțiile USL privind strategia electorală a alianței și atribuirea colegiilor, se arată într-un comunicat de presă remis NewsIn.

Potrivit sursei citate, cele două partide PV și MV - DA au convenit asupra unui calendar de fuziune. "Cu această ocazie, cele două partide verzi au convenit asupra unui calendar de fuziune. Prezența verzilor alături de USL va aduce în prim-planul politicilor publice ideile și principiile Verzilor Europeni, de care țara noastră are nevoie. Accederea verzilor în Parlamentul României va completa un segment nereprezentat politic până acum, al celor ce doresc un mediu curat și protejat și o dezvoltare economică pe principii sustenabile", se mai menţionează în comunicatul de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite