Partidele resping iniţiativa conservatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

poate crea instabilitate politică". UDMR nu este interesatăPreşedintele UDMR, Marko Bela, a spus că partidul său nu poate sprijini o astfel de iniţiativă. "Vă spun sincer că nu cunsc motivele

poate crea instabilitate politică".

UDMR nu este interesată
Preşedintele UDMR, Marko Bela, a spus că partidul său nu poate sprijini o astfel de iniţiativă. "Vă spun sincer că nu cunsc motivele şi nici n-am primit un astfel de apel", a adăugat liderul UDMR. El a mai spus că nu este în interesul partidului pe care-l conduce să participe la suspendarea din funcţie a preşedintelui.

PRM: avem nevoie de stabilitate
Vicepreşedintele PRM, Lucian Bolcaş, este de părere că este necesar că până la 1 ianuarie avem nevoie de stabilitate. "Poporul nu merită să se trezească în colaps instituţional. De aceea nu vom susţine o astfel de iniţiativă", a precizat Bolcaş.

PSD: nu e oportun
Senatorul PSD George Maior a spus că social-democraţii vor analiza demersul lui Voiculescu, dar nu crede că partidul va marşa pe această linie. Maior a spus că suspendarea lui Băsescu nu este un lucru de care să beneficieze nici spectrul politic, nici partidul social-democrat. Deşi a recunoscut că PSD are anumite nemulţumiri faţă de activitatea lui Băsescu, Maior a percizat că o asemenea măsură nu este oportună în momentul de faţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite