Parlamentului a cerut Guvernului să desemneze o persoană pentru CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Grigore, membru CNA
Dan Grigore, membru CNA

Conducerile celor două Camere ale Parlamentul au solicitat, miercuri, Guvernului să desemneze până luni un reprezentant pentru funcţia de membru în CNA, în locul lui Dan Grigore, care a demisionat din această funcţie.

Anunţul a fost făcut de Niculae Mircovici, secretar al Biroului permanent al Senatului, după şedinţa Birourilor permanente reunite.

"S-a hotărât să se trimită la Guvern şi să se solicite, în procedură de urgenţă, ca până luni, la ora 16.00, Guvernul să desemneze pe cineva care să poată să intre la audieri luni, la ora 17.00", a spus deputatul.

Birourile permanente reunite au analizat, miercuri, o scrisoare a preşedintelui Consiliului Naţional al Audiovizualului, Răsvan Popescu, care solicita declanşarea procedurii de numire a unui membru în cadrul CNA, la propunerea Guvernului , pentru perioada rămasă neefectuată din mandatul lui Dan Grigore.

Dan Grigore şi-a depus, în 8 martie, demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, menţionând că nu poate funcţiona într-o instituţie obligată să lucreze într-un climat de presiune permanentă şi lipsă de respect faţă de reguli.

Dan Grigore ar fi împlinit, în decembrie 2012, două mandate a câte şase ani în CNA. Pe 19 decembrie 2006, el a fost a numit în Consiliu, pentru al doilea mandat, de Parlamentul României, la propunerea Guvernului, pentru perioada 2006 - 2012.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite