Conducerea Parlamentului se reuneşte miercuri pentru a discuta învestirea Guvernului Negioţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat că miercuri va avea loc o şedinţă a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a discuta despre învestitura Guvernului Liviu Negoiţă.

Totuşi, democrat-liberala a precizat că nu o fost stabilită o oră pentru această şedinţă şi nici o dată pentru o eventuală şedinţă de plen comun pentru ca Parlamentul să dea un vot de încredere noului Cabinet Negoiţă.

"Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Geoană în legătură cu convocarea birourilor permanente ale celor două Camere. Aşa cum ştiţi a existat o insistenţă din partea mea pentru a face aceste birouri şi a declanşa procedurile pentru instaurarea noului Guvern, tocmai pentru că România are nevoie de un Guvern capabil să continue negocierile cu FMI şi, prin urmare, să obţină tranşa următoare", a mai afirmat Anastase.

Negoiţă îţi va depune mandatul dacă la Cotroceni ajunge Geoană


Premierul desemnat, primarul sectorului 3 din Capitala, Liviu Negoiţă a declarat că, în condiţiile în care, după alegerile prezidenţiale, la Palatul Cotroceni va ajunge social-democratul Mircea Geoană, el îşi va depune mandatul.

Propunerile de miniştri ai Guvernului Negoiţă a fost transmisă Parlamentului pe 9 noiembrie. Echipa lui Croitoru diferă de cea prezentată de Lucian Croitoru doar la trei portofolii: Interne, Sănătate şi Agricultură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite