Parlamentarii USL, convocați la Parlament mai devreme: Roberta Anastase e în stare de vreo malversațiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentarii USL au fost convocați, vineri, în ședința de plen reunit în care se va dezbate și se va da votul la moțiunea de cenzură la ora 8.45(PSD), respectiv 9.00(PNL), existând temerea că președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, va face o „malversațiune" în debutul reuniunii.

„Rugămintea este ca la 08.45 să fim în sală mâine, să nu avem surprize. La 9.00 începe şedinţa, iar moţiunea va fi citită de Olguţa Vasilescu", a precizat, joi seară, la reuniunea parlamentarilor USL, liderul de grup al PSD din Cameră, Mircea Duşa.

„8.45 pentru PSD, 9.00 fix pentru PNL. Roberta Anastase e în stare să facă vreo malversaţiune, să facă vreun apel nominal la 9.05 şi să spună că nu e cvorum şi trebuie să fim cu toţii la ora 9.00 în plen", a spus şi liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti.

USL a depus, săptămâna trecută, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, intitulată „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!".

Moţiunea de cenzură a fost citită luni seară în plenul Parlamentului, iar vineri, începând cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea şi votul.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite