Parlamentarii Puiu Haşotti şi Marius Spînu sunt cercetaţi de ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puiu Haşotti, senator PNL
Puiu Haşotti, senator PNL

Parlamentarii Puiu Haşotti şi Marius Spînu sunt verificaţi de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), au declarat, miercuri, surse din instituţie.

"Am început investigaţia după ce, în urmă cu aproape o lună de zile, am primit două sesizări de la două persoane fizice care ne reclamau posibile nereguli în legătură cu averea celor dopi parlamentari. În prezent, suntem în faza în care am cerut documente de la instituţiile care le deţin", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din ANI.

Ce au declarat cei doi:

Puiu Haşotti: "Nu am fost anunţat de ANI, am aflat din presă. Dacă voi fi chemat, dacă informaţiile pe surse se verifică, mă voi duce de îndată la ANI şi cred că nu durează mai mult de cinci minute ca să rezolv neînţelegerile. Pot justifica până la ultimul leu, ultimul Euro. Probabil sunt şi nişte neînţelegeri. Am înţeles, tot din presă, că şi fi primit două terenuri de la Primăria din Constanţa. Eu nu am primit niciun centimetru pătrat. Sunt nişte neînţelegeri pe care şi eu vreau să le rezolv".

Puiu Haşotti, senator PNL

Senatorul PNL Puiu Haşotti, care este şi liderul grupului PNL din Senat, deţine, conform celei mai recente declaraţii de avere, două case de locuit, una construită şi una moştenită, ambele în Constanţa. El mai are circa 75.000 de euro şi aproape 300.000 de lei în conturi. Haşotti nu are maşină sau alte bunuri de valoare.

Marius Spînu: "Nu am ştiut nimic, am fost informat de presă. Nu e nimic adevărat, e o gogoriţă. Nu ştiu dacă sunt anchetat. Nu am nimic de ascuns, sunt transparent. Nu există temei pentru o anchetă. Dacă au ajuns să ancheteze sărăcia mea, e păcat".

image

Deputatul PDL Marius Spînu deţine, conform declaraţiei sale de avere, un teren de o mie de metri pătraţi în zona Bucium din Iaşi şi o casă de locuit în oraşul Hârlău din acelaşi judeţ. El mai are un Audi A6 din 2002 şi aproximativ 20.000 de lei în conturi, dar are şi datorii care totalizează 8.000 de euro şi 35.000 de lei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite