Tăriceanu face lobby pentru Regele Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul deputaţilor liberali, Călin Popescu Tăriceanu, a solicitat azi, la şedinţa grupurilor parlamentare reunite ale PSD şi PNL, sprijinul social-democraţilor pentru convocarea unei şedinţe a Parlamentului dedicată zilei Regelui Mihai.

Tăriceanu a anunţat că PNL va iniţia demersurile pentru convocarea unei şedinţe a celor două Camere ale Parlamentului pe 25 octombrie, pentru aniversarea oficială a zilei de naştere a Regelui Mihai.

Liderul deputaţilor liberali a precizat că Regele Mihai şi-a dat consimţământul pentru o astfel de şedinţă comună a Parlamentului. El le-a cerut parlamentarilor PSD să susţină în Birourile Permanente convocarea şedinţei comune.

"Regele Mihai este extrem de preocupat şi de îngrijorat de evoluţia politică din ultimii ani", a mai spus liberalul, adăugând că solicită ajutorul celor de la PSD întrucât "nu toţi liberalii sunt monarhişti şi nu toţi socialiştii sunt republicani".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a apreciat că o astfel de iniţiativă "este de bun-simţ" şi a precizat că solicitarea PNL va fi discutată de grupurile parlamentare ale social-democraţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite