Paleologu, mustrat în partid pentru susţinerea Regelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Exponentul" susţinătorilor Regelui Mihai din PDL, vicepreşedintele Theodor Paleologu, a fost „certat" ieri în şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, potrivit unor surse participante. Motivul: le-a bătut obrazul colegilor săi în ceea ce priveşte atitudinea faţă de fostul suveran.

Atacul la adresa lui Paleologu a pornit de la Roberta Anastase, secondată de Emil Boc. Anastase i-a reproşat lui Paleologu că s-a comportat exact ca Teo Trandafir, care s-a aruncat în braţele Opoziţiei, imediat după ce a trădat la votul pe moţiunea împotriva guvernului. „Te-ai îmbrăţişat cu liberalul Puiu Haşotti, ca Teo Trandafir cu Aura Vasile", i-a spus prim-vicepreşedintele PDL fostului ministru al Culturii. La rândul său, Boc i-a cerut lui Paleologu ca data viitoare când mai are nemulţumiri să le exprime în forurile partidului. „De-aia eşti şi vicepreşedinte! Dacă ai nemulţumiri, vino şi spune-ne nouă mai întâi, nu mai alege presa!", a spus preşedintele PDL, închizând subiectul.  

Clubul monarhiştilor

Mustrarea cu care s-a ales Theodor Paleologu după susţinerea arătată Regelui Mihai nu i-a împiedicat pe ceilalţi democrat-liberali care au votat în favoarea discursului fostului suveran în Parlament să facă glume pe marginea „orientării" lor şi chiar să vină cu propuneri pentru a-şi consolida poziţia şi a câştiga noi adepţi. „Să facem un club al monarhiştilor din PDL, să-l punem pe Paleologu secretar, iar pe Traian Băsescu să-l facem preşedinte", se amuza ieri pe holurile Parlamentului unul dintre cei cinci democrat-liberali care au votat în plenul reunit pentru ca Regele Mihai să fie invitat în Legislativ. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite