Paleologu, despre lacrimile Sorinei Plăcintă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatoarea PDL de Vrancea Sorina Plăcintă a izbucnit în lacrimi, vineri, în plenul Parlamentului, înainte de votarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu. Sorina Plăcintă a izbucnit în lacrimi în timpul unei discuţii purtate cu liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea. Theodor Paleologu a remarcat, imediat, că jurnaliştii au observat scena şi a vrut să dreagă lucrurile. El a povestit la Realitatea TV culisele acestui ep

"Mi-a atras atenţia cineva care se uita la televizor că plânge doamna Plăcintă şi am procedat aşa cum trebuie să procedeze un gentleman. Ce vreţi? Să se vadă rimelul curs, plânsete şi telenovele? Nu e cazul. S-a nimerit să fiu foarte aproape şi m-am pus în faţă. Colegi de-ai dumneavoastră spuneau că sunt în cadru. Da, sunt în cadru, cu atât mai bine, uitaţi-vă la mine. A putut fi admirat şi spatele meu", a spus Paleologu.

Întrebat de ce era supărată Sorina Plăcintă, Paleologu a răspuns: "Nu ştiu că nu am tras cu urechea. Am vorbit şi eu puţin cu doamna Plăcintă, cu vreo 10 minute înainte. Am văzut eu că e cam supărată. Mi-a spus că are de gând să voteze moţiunea. Am crezut că este o glumă".

Întrebată de jurnaliști de ce plânge, ea a răspuns că o doare burta şi că s-a săturat de ceea ce scrie presa despre viaţa ei de familie, în sprecial despre fiul ei, condamnat recent.

Citește și:

Plăcintă, plângând în faţa lui Udrea: "M-a sunat în aceeaşi lună, nici nu mai ţin minte când. M-am rugat de el"

Lacrimi de Plăcintă

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite