Paleologu: Plecarea lui Antonescu din fruntea PNL, o condiţie necesară pentru însănătoşirea partidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Theodor Paleologu consideră că decizia Curţii Constituţionale reprezintă "deznodământul unei mari tâmpenii". Democrat-liberalul spune că plecarea lui Crin Antonescu din fruntea PNL este "condiţia sine qua non a însănătoşirii partidului".

"Verdictul Curţii Constituţionale e deznodământul, previzibil din capul locului, al unei mari tâmpenii. Am spus încă din iunie că ar fi un autogol de toată frumuseţea, o veritabilă 'mană cerească' pentru PDL şi Băsescu (vai ce s-au mai supărat pe mine unii colegi de partid!)", notează Paleologu pe contul său de Facebook.

"Partea proastă este că, de fapt, nu câştiga nimeni, ci doar pierdem cu toţii, iar ciomăgeala fără noimă va continua. Paroxismul ultimelor săptămâni nu duce la katharsis, la o curăţare după care se revine la normal. Prostia, violenta, mârlănia, iresponsabilitatea sunt ingredientele acestui "perpetuum mobile" al absurdului", mai notează deputatul PDL.

Paleologu speră că "PSD nu va renunța la Victor Ponta și că nici acesta nu va avea bunul simţ de a pleca singur: este o ţintă ideală pentru alegerile din decembrie".

Totuşi, Paleologu consideră plecarea lui Antonescu din PNL drept imperativă. "Ca liberal îmi doresc acest lucru", mai scrie el pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite