Paleologu despre Antonescu: Nu este bun pentru acest job

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu

Deputatul PDL Theodor Paleologu este de părere că lui Crin Antonescu nu-i face bine şederea prelungită la Palatul Cotroceni, deoarece, pe măsură ce timpul trece, oamenii vor vedea că nu este bun pentru „acest job“, ba, mai mult, îşi reduce şansele de a deveni vreodată preşedinte.

„Cu cât se prelungeşte revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, cu atât mai mult va avea lumea timp să vadă că domnul Antonescu nu e bun pentru acest job. Cu cât stă Crin Antonescu mai mult acum la Cotroceni, cu atât îşi reduce mai mult şansele de a deveni vreodată preşedinte, pentru că se vede că împăratul e gol!“, a declarat Theodor Paleologu la RFI.

Paleologu a mai spus că Antonescu face afirmaţii iresponsabile şi este deficitar la capitolul diplomaţie, ba, mai mult, nici nu vrea să înveţe de la alţii.

„Este un om care, prin vocaţie, nu poate decât să toarne gaz pe foc şi să aţâţe la ură. Acum câteva zile a spus că dacă nu ar fi fost suspendarea, ar fi fost violenţe de stradă. Asemenea afirmaţii sunt cu totul iresponsabile. În materie de diplomaţie, care este un domeniu foarte important pentru preşedinte, este total incompetent. Si nici nu cred că e dispus să înveţe de la alţii“, a mai spus deputatul PDL.

Întrebat dacă este posibilă revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni, Paleologu a răspuns afirmativ, subliniind însă că preşedintele suspendat se va întoarce foarte slăbit.

„Preşedintele Traian Băsescu va reveni la Cotroceni. Va reveni slăbit pentru că sunt 7,5 mil de voturi împotriva sa. Va ieşi la iveală frauda, dar asta nu e de ajuns. Cred că Traian Băsescu va reveni la Cotroceni, asta e logica Constituţiei“, conchide Paleologu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite