Pactul Ciuhandu-PSD, criticat de societatea civilă din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protocolul încheiat între Alianţa pentru Timiş şi PSD Timiş poate răsturna rezultatele turului doi. Societatea civilă condamnă pactul dintre Gheorghe Ciuhandu şi Ilie Sârbu. "Este

Protocolul încheiat între Alianţa pentru Timiş şi PSD Timiş poate răsturna rezultatele turului doi. Societatea civilă condamnă pactul dintre Gheorghe Ciuhandu şi Ilie Sârbu.

"Este greu de priceput de ce a fost preferată alianţa cu stânga. Voinţa electoratului în Timiş a fost alta", a spus Daniel Vighi, preşedintele Asociaţiei Ariergarda. "Mi se pare un act absolut ciudat al PNŢCD. PSD intră pe uşa din dos la Timişoara, cu contribuţia marilor partide istorice. Avem o transpunere a coaliţiei celor 322 în Timiş şi regret că Ciuhandu s-a anexat acestei coaliţii", declară scriitorul Viorel Marineasa.

Pentru a forma majoritate la Timişoara şi Consiliul Judeţean, Ciuhandu a semnat un protocol care a adus pentru prima dată PSD la putere în Timişoara. Pactul influenţează turul doi. În municipiul Lugoj, primarul PD-L, Marius Martinescu, a intrat în turul doi cu candidatul PSD. Chiar dacă va câştiga Marinescu, PD-L nu are majoritate în consiliul local.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite