PSD reciclează mapele cu „Mircea Geoană, preşedinte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie cu mapa pe care e scris „Mircea Geoană, preşedinte”
Marian Vanghelie cu mapa pe care e scris „Mircea Geoană, preşedinte”

Liderii social-democraţi participanţi la conferinţa PSD Bucureşti au primit la lucrări câte o mapă plic de culoare roşie, inscripţionată cu „Mircea Geoană, preşedinte”. Explicaţia: e criză, iar partidul face economie.

Însuşi Marian Vanghelie, şeful PSD Bucureşti, a venit la microfon cu o astfel de mapă, pe care a pus-o tacticos pe pupitrul de sticlă. Sutele de oameni adunaţi într-unul din pavilioanele Romexpo au putut vedea în detaliu imaginea, mărită pe cele două ecrane uriaşe. „Ai văzut ce scrie pe dosarul lui Vanghelie?”, se auzeau, şoptite, întrebările din sală. Bucuroşi, fotoreporterii s-au grăbit să nu scape poza: Vanghelie se afişează cu „Mircea Geoană, preşedinte”, la zece luni de la răsunătorul eşec al acestuia.

După ce ştirea a ajuns la toate urechile, secretarul general al filialei, Aura Vasile, s-a văzut nevoită să vină cu o explicaţie pentru ca „să nu toace ziarele şi televiziunile”. „Mapele erau deja, trebuiau consumate, de aceea le-am folosit. E criză şi trebuie să facme şi noi economie”, a spus ea. Prin sertarele partidele au rămas însă şi o mulţime de alte consumabile: pixuri şi carneţele inscripţionate tot cu aspiraţia de atunci a PSD, „Mircea Geoană, preşedinte”, şi date spre folosinţă la Biroul de presă al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite