PSD încă mai caută magazine cu reduceri pentru membri de partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape trei sferturi de an după ce le-au promis social-democraţilor carduri cu care vor putea cumpăra mai ieftin, liderii PSD n-au reuşit să finalizeze iniţiativa. Întrebat de jurnalişti unde se acordă aceste discounturi, Adrian Năstase a răspuns ironic: „la sex shop”.

După ce PSD şi-a pus la punct sistemul informatizat de evidenţă a membrilor, ar urma ca fiecărui social-democrat să i se înmâneze un card imprimat cu un cod de bare, cu care va putea plăti mai puţin în anumite magazine. Deocamdată însă, reducerile acordate pe baza calităţii de social-democrat, anunţate de liderii partidului din aprilie anul trecut, rămân o simplă promisiune. Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a evitat, ieri, să precizeze ce magazine vor acorda aceste discounturi, spunând doar că încă se negociază cu unele companii, atât din domeniul retailerilor, cât şi al agenţiilor de turism şi locurilor de agrement.

La sfârşitul lui aprilie 2010, şefii PSD au renunţat să mai organizeze prin parcuri serbări de 1 Mai, cu mici şi bere. În schimb, le-au promis membrilor de partid carduri cu reduceri, utilizabile într-o reţea de magazine, restaurante, cinematografe şi teatre. Surse din partid susţineau atunci că atât la centru, cât şi în filialele din teritoriu, se încearcă stabilirea unei liste de potenţiali parteneri comerciali cu care s-ar putea iniţia discuţiile privind acordarea discounturilor.

Ideea PSD părea chiar de la început să aibă puţine şanse de reuşită.  „Noi nu facem reduceri. Oricum, studenţii intră cu carnetul şi stau în picioare. Nu văd de ce criteriul pentru acordarea de discounturi să fie apartenenţa la un partid. Asta mai lipsea!", declara la acel moment, pentru „Adevărul”, Corina Constantinescu, secretar literar la Teatrul de Comedie. Şi reprezentanţii Teatrului Naţional se arătau la fel de rezervaţi. „Sălile sunt arhipline, iar reducerile sunt pentru studenţi şi pentru pensionari. Dar pentru membri de partid... nu ştiu, cam greu". „Să vedem mai întâi termenii propunerii şi apoi vom vedea", preciza atunci Raluca Soare, responsabil cu PR la Hollywood Multiplex.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite