PSD va propune PNL o rocadă guvernamentală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Victor Ponta  au motive să fie îngrijoraţi
Crin Antonescu şi Victor Ponta au motive să fie îngrijoraţi

PSD vrea să propună PNL un schimb de ministere: Sănătate contra Muncă, dar liberalii dau semnale că nu agreează această variantă.

Potrivit variantei agreate de PSD, PNL ar putea prelua ministerul Sănătăţii care va fi condus de Eugen Nicolăescu. Acest minister a revenit iniţial PSD, dar Vasile Cepoi şi-a dat, ieri, demisia. În cazul în care liberalii ar prelua Sănătatea, ministerul Muncii va trece de la PNL la PSD, fiind preluat de Alexandru Athanasiu.
Deocamdată, liberalii nu dau semne că ar fi de acord cu această rocadă. Preşedintele PNL, Crin Antonescu a afirmat că partidul său este mulţumit de activitatea actualului ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că în acest moment nu există o discuţie legată de o posibilă remaniere la nivelul Guvernului, însă a precizat că acest subiect ar putea să apară în această seară, la şedinţa USL.

La rândul său, vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu susţine că în interiorul PNL nu ar fi avut loc nicio discuţie despre remanierea Marianei Câmpeanu.

Deputatul PNL Alina Gorghiu a afirmat că nu crede că Mariana Câmpeanu va fi schimbată până la alegerile parlametnare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite