PSD ţinteşte guvernarea printr-o moţiune proprie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Geoană, împreună cu alţi patru vicepreşedinţi, inclusiv Vasile Dâncu şi Ioan Rus, s-au văzut cu Traian Băsescu şi Emil Boc, după cum afirmă surse din partid. Discuţia a fost

Mircea Geoană, împreună cu alţi patru vicepreşedinţi, inclusiv Vasile Dâncu şi Ioan Rus, s-au văzut cu Traian Băsescu şi Emil Boc, după cum afirmă surse din partid. Discuţia a fost axată în jurul debarcării premierului. În mod oficial, Boc a negat că ar fi avut loc o asemenea întrevedere. Discuţia cu Traian Băsescu vine la doar o zi după ce pesediştii s-au întâlnit cu liberalii, ocazie cu care social-democraţii le-ar fi spus liberalilor că PD este mai generos şi ar putea chiar garanta un Executiv în care Mircea Geoană să fie premier, dacă vor participa la destituirea lui Tăriceanu. Moţiunea iniţiată de PD nu va fi votată de PSD, dar Mircea Geoană a spus că nu exclude introducerea unei moţiuni proprii a PSD până la sfârşitul acestei sesiuni parlamentare. Surse din partid au afirmat că ar fi excluse însă variantele de tandem: PSD-PNL, PSD-PD. Dacă social-democraţii vor ajunge, în urma negocierilor, în situaţia intrării la guvernare, ei vor iniţia propriul demers, care ar fi finalizat cu un cabinet PSD.

Nicholas Taubman, la discuţii în Kiseleff

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Nicholas Taubman (foto), a sosit, ieri, la sediul PSD, unde a discutat între patru ochi cu Mircea Geoană. Taubman a refuzat să facă declaraţii atât la sosire, cât şi la plecare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite