PSD a pornit ofensiva antiprezidenţială la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Geoană a declarat că preşedintele suspendat, un răzgândac politic, este toxic pentru România Câteva mii de persoane au venit ieri la mitin-gul anti-Băsescu desfăşurat la Casa

Mircea Geoană a declarat că preşedintele suspendat, un răzgândac politic, este toxic pentru România

Câteva mii de persoane au venit ieri la mitin-gul anti-Băsescu desfăşurat la Casa Studenţilor din Craiova. Nu toţi manifestanţii au avut loc să intre în sala unde Mircea Geoană a dat semnalul de începere a campaniei electorale.

O parte dintre simpatizanţii PSD au rămas în faţa clădirii, uitându-se la un ecran pe care se proiectau imagini din interior.

Preşedintele PSD l-a atacat dur pe Traian Băsescu. "Băsescu trebuie stopat pentru că este toxic pentru România. Trebuia să-şi dea demisia atunci când a fost suspendat, dar acum, că tot a venit primăvara, s-a inventat o nouă specie politică! Este vorba despre răzgândacul politic", a clamat Geoană. "Parlamentul trebuie reformat! Trebuie introdus votul uninominal şi ne trebuie o nouă Constituţie. Trebuie să luptăm împotriva corupţiei. Băsescu a avut şansa lui şi şi-a bătut joc de ea!", a declarat vehement Mircea Geoană. În pauzele discursului preşedintelui PSD, un grup de câteva zeci de tineri pesedişti a scandat, cu patos, lozinci anti-Băsescu: "Băsescu 5 minute! Geoană preşedinte!" sau "Marinarul dictator să se-ntoarcă pe vapor!". Revenind la discurs, Geoană a înfierat şi câţiva primari de mari oraşe, membri ai Partidului Democrat. "Cei care au crezut că, dacă fug la el, scapă de Opoziţie, cum este cazul la Craiova, acum, o să le scoatem Opoziţia pe nas!", a avertizat Geoană.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite