Parlamentarii PSD interesaţi să candideze la locale renunţă la „plasa de siguranţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mulţi dintre parlamentarii PSD care vor candida pentru primării şi consilii judeţene vor opta, în cazul comasării alegerilor, pentru bătălia electorală de la locale, renunţând la „plasa de siguranţă" care le-ar fi oferită de candidatura la parlamentare.

„Îmi asum acest lucru, o să candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăsud. Nu ai cum să depui două candidaturi. Mi-am depus candidatura cu speranţa că voi câştiga, sunt preşedintele organizaţiei. Dacă nu voi câştiga, asta-i viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Rdu Moldovan.
Senatorul PSD Iulian Bădescu, care va fi desemnat candidat pentru primăria Ploieşti din partea USL, este convins că va câştiga postul de edil. " Nu am de ce să mai candidez la Parlament dacă obţin Primăria", a spus Bădescu. pentru NewsIn.
Şi senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a luat decizia unei singure candidaturi. "Cu siguranță eu voi fi candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean. Optez pentru aceast funcţie, nu mă voi duce la două candidaturi, este o decizie politică", a explicat senatorul.
Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a conducerii lărgite pentru a analiza sondajele de opinie cerute de partid în toate filialele şi candidaturile la locale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite