PSD nu-i susţine nici pe liberali, nici pe democraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă moţiunea de cenzură va trece, pesediştii vor iniţia consultări pentru conturarea unei noi majorităţi "Se lucrează deja la moţiunea de cenzură. Va fi o moţiune de cenzură cu

Dacă moţiunea de cenzură va trece, pesediştii vor iniţia consultări pentru conturarea unei noi majorităţi

"Se lucrează deja la moţiunea de cenzură. Va fi o moţiune de cenzură cu un caracter politic, nu neapărat legată de un domeniu sau altul. Va fi o moţiune de cenzură care acuză situaţia politică din acest moment din România şi pe cei care, în opinia noastră, se fac vinovaţi de acest lucru", a declarat, ieri, vicepreşdintele PSD Cristian Diaconescu.

Liderul PSD a precizat că departamentele partidului deja au început să se ocupe de redactarea textului moţiunii de cenzură.

Diaconescu a mai spus că, după eventuala moţiune de cenzură, social-democraţii vor iniţia consultări cu partidele parlamentare pentru creionarea unei noi majorităţi în legislativ, iar dacă aceste consultări vor eşua, ultima variantă vor fi alegerile anticipate.

PSD preferă platforma proprie

Social-democraţii nu vor susţine niciunul dintre cele două partide care fac parte din Alianţa Dreptate şi Adevăr, a mai declarat Cristian Diconescu. Cristian Diaconescu a precizat că şi PNL, şi PD reprezintă adversarii politici ai PSD şi a calificat drept "ridicole" acuzele pe care liberalii şi democraţii şi le aduc reciproc cu privire la o eventuală colaborare cu social-democraţii. "Anunţăm PD şi PNL că nimeni nu a uitat prigoana la care au fost supuşi membrii noştri. Nu uităm că PNL şi PD nu au iniţiat nici cel mai elementar dialog cu opoziţia pe teme de interes naţional", a spus Diaconescu. Vicepreşedintele PSD a arătat că social-democraţii preferă să vină cu o platformă proprie decât să se antreneze într-un joc politic de conjunctură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite