PSD a invins Coalitia la Galati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o banala formalitate, respectiv alegerea unui nou vicepresedinte la Consiliul Judetului (CJ) Galati, s-a dovedit a fi momentul in care Coalitia aflata la

Ceea ce ar fi trebuit sa fie o banala formalitate, respectiv alegerea unui nou vicepresedinte la Consiliul Judetului (CJ) Galati, s-a dovedit a fi momentul in care Coalitia aflata la conducere a dovedit ca nu functioneaza.
In sedinta extraordinara a Consiliului Judetului (CJ) trebuia ales un nou vicepresedinte, dat fiind ca Mircea Toader (PD) urma sa ia calea guvernului. Conform algoritmului, locul vacant trebuia ocupat tot de un reprezentant al democratilor. Au existat doua candidaturi: Iulian Arama (PD) - propus de Mircea Toader, si Eugen Chebac (PSD) - sustinut de Dan Lilion Gogoncea, fostul presedinte al CJ Galati. Toti cei 35 de consilieri au fost prezenti si, la adapostul votului secret, l-au ales vicepresedinte pe reprezentantul PSD, in conditiile in care partidul acestuia are doar o treime din consilieri. "Nu cade Coalitia la Galati! Asa a hotarat votul democratic si el trebuie respectat", considera Eugen Durbaca, presedintele CJ Galati si seful organizatiei judetene a conservatorilor. "Vom face o analiza, pentru ca sunt niste angajamente politice pe care unii le-au respectat, altii nu. Cred ca va fi o mare problema in continuare in gestionarea functionarii CJ. Vom analiza cum evolueaza lucrurile si vom adopta o atitudine atat in PNL, cat si in Alianta", este de parere Victor Paul Dobre, presedintele organizatiei judetene a PNL Galati. In ceea ce-l priveste pe Mircea Toader, presedintele PD Galati, acesta s-a abtinut de la orice fel de comentarii, chiar daca promisese inainte de alegerea noului vicepresedinte ca va organiza o conferinta de presa imediat dupa incheierea alegerilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite