Deputaţii PSD semnează condica de prezenţă cu “Protest parlamentar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodica Nassar
Rodica Nassar

Mai mulţi deputaţi PSD au semnat, astăzi, listele de prezenţă la Camera Deputaţilor, cu menţiunea "Protest parlamentar", iar unii dintre aceştia au asistat la lucrările în plen de la balconul sălii de şedinţă.

Deputatul PSD Rodica Nassar a declarat, după ce a semnat lista de prezenţă cu formula "Protest parlamentar", că aceasta este o decizie a grupului parlamentar.

"Am fost prezentă în Cameră în această perioadă. Opoziţia se află în protest parlamentar. A fost o decizie a grupului ca lista de prezenţă să fie semnată cu această formulă de protest parlamentar", a spus Nassar.

Printre deputaţii din lojile sălii de plen s-au aflat Mădălin Voicu, Ioan Cindrea, Adrian Solomon, iar în sala de şedinţă, din partea opoziţiei, a fost prezent Eugen Nicolăescu.

Viceliderul grupului PNL Eugen Nicolăescu a precizat că "deputaţii PNL vin la serviciu, semnează condica, studiază toate actele normative care intră, vor face amendamente acolo unde se consideră necesar şi le vor depune la comisii".

Şedinţa Camerei Deputaţilor de astăzi, s-a desfăşurat în absenţa opoziţiei, lucrările fiind conduse de preşedintele Camerei Roberta Anastase.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite