PSD se grăbeşte să scape de "Zambaccian"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD vrea să termine cât mai repede cu "scandalul Zambaccian", pentru "a ieşi din acest circ care nu face bine nici partidului, nici lui Adrian Năstase", a anunţat Mircea Geoană. În şedinţa de

PSD vrea să termine cât mai repede cu "scandalul Zambaccian", pentru "a ieşi din acest circ care nu face bine nici partidului, nici lui Adrian Năstase", a anunţat Mircea Geoană. În şedinţa de miercuri seară a Biroului Permanent Naţional s-a luat decizia să se accelereze votarea în plenul Camerei Deputaţilor a solicitării privind percheziţionarea locuinţei lui Adrian Năstase. PSD intenţionează ca şi la votul plenului să se păstreze procedura de vot secret. Se pare că lui Viorel Hrebenciuc îi va reveni obligaţia de a solicita votul secret. Mircea Geoană spune că nu există de la centrul partidului niciun fel de recomandare privind votul.
"Lucrurile sunt clare, colegii s-au pronunţat prin vot secret la grup, nu a existat şi nu va exista nici la votul din plen o decizie sau o încurajare politică din partea BPN sau a conducerii partidului", a declarat Geoană. PSD continuă însă să caute disperat soluţii care măcar să stopeze căderea partidului în sondaje.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite