PSD face campanie cu discuri piratate la Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD Petroşani este suspectat că a multiplicat şi distribuit fără drept operele unor artişti internaţionali. Membrii PSD Petroşani au realizat un CD fără a avea licenţă de copiere.

PSD Petroşani este suspectat că a multiplicat şi distribuit fără drept operele unor artişti internaţionali.
Membrii PSD Petroşani au realizat un CD fără a avea licenţă de copiere. Ei au inscripţionat pe disc sigla PSD, numele candidatului la alegerile locale, Hari Vochiţoiu, alături de sloganul "Primarul de care ai nevoie".

Compilaţia a fost distribuită, drept cadou de 8 Martie, în mai multe instituţii din Petroşani, printre care şi Spitalul de Urgenţă. Preşedintele PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu, recunoaşte că nu deţine drepturile de licenţă, dar dă vina pe organizaţia de tineret.

"CD-ul a fost făcut de organizaţia de tineret cu muzică de pe internet. N-a fost o campanie electorală şi nu s-au luat bani pe CD. A fost o acţiune a tinerilor şi doar în cadrul organizaţiei s-a dat discul", afirmă Haralambie Vochiţoiu. Uniunea Producătorilor de Fonograme din România afirmă că PSD Petroşani a piratat muzica. "Este piraterie! Trebuia să se intereseze ce implică lucrul acesta. Există o licenţă de copiere. Cei responsabili pot fi obligaţi să plătească daune", a declarat Ştefan Oprişan, reprezentant al Uniunii Producătorilor de Fonograme.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite