PSD a abandonat "Sărac şi cinstit" pentru "Onest şi prosper"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul conferinţei regionale a liderilor PSD din şapte judeţe, Ialomiţa, Tulcea, Prahova, Brăila, Galaţi, Buzău şi Constanţa, desfăşurată la Brăila, stafful PSD a adoptat un nou

În cadrul conferinţei regionale a liderilor PSD din şapte judeţe, Ialomiţa, Tulcea, Prahova, Brăila, Galaţi, Buzău şi Constanţa, desfăşurată la Brăila, stafful PSD a adoptat un nou slogan: "Onest şi prosper". Ideea i-a venit primarului oraşului Măcin. "Sărac, dar cinstit nu mai este de actualitate, pentru că acela care este sărac... este şi bolnav", a spus el.
Discursul a provocat râsete în sală, motiv pentru care, la conferinţa de presă care a urmat, preşedintele partidului, Mircea Geoană, a afirmat: "Onest şi prosper, pentru că sărăcia este un blestem. Cred că suntem şi în asentimentul domnului Iliescu".
Organizatorii au amenajat la intrarea în sală o expoziţie de caricaturi, unele anti-PSD. Întrebat ce crede în legătură cu înlăturarea tabloului lui Năstase din sediul PSD Brăila, Mircea Geoană a declarat că "fiecare face ce vrea".
Marii absenţi ai conferinţei au fost Dan Mircea Popescu, Miron Mitrea şi Ion Iliescu, cărora li se pregătiseră locuri la conferinţa de presă, dar care nu au mai ajuns la Brăila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite