Subprefecţii susţinuţi de PSD vor fi schimbaţi mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subprefecţii susţinuţi de PSD vor fi schimbaţi mâine
Subprefecţii susţinuţi de PSD vor fi schimbaţi mâine

Vasile Blaga, ministrul interimar de interne, a anunţat astăzi că subprefecţii susţinuţi de PSD în teritoriu vor fi schimbaţi sâmbătă. Ieri au fost înlocuiţi prefecţii.

"PDL este singurul partid care îşi asumă guvernarea. Ieri am schimbat pe prefecţii, mâine voi schimba toţi subprefecţii", a declarat Vasile Blaga, la Antena 3.

Şi prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă la Slatina, că după schimbarea secretarilor de stat şi a prefecţilor şi subprefecţilor, urmează directorii de instituţii deconcentrate susţinuţi de PSD.

"Directorii de deconcentrate susţinuţi de PSD vor fi schimbaţi imediat. După secretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii PSD, vor urma directorii de deconcentrate susţinuţi de acest partid. Directorii trebuie să aibă aceeaşi culoare politică cu guvernul pentru că trebuie să pună în practică programul Executivului”, a spus Adriean Videanu.

Acesta a afirmat că directorii de deconcentrate susţinuţi de PSD vor fi schimbaţi imediat chiar dacă, pentru a scăpa de înlocuire, unii dintre ei ,"s-a îmbolnăvit subit". "Îi vom schimba chiar şi dacă sunt în concediu medical. Îi schimbăm şi după aceea ne judecăm cu ei”, a mai spus Videanu, urându-le celor care au apelat la concediu medical ,,mult succes”.

În ceea ce-i priveşte pe şefii deconcentratelor care au dat concurs pe post, Videanu a afirmat că ministrul în subordinea căruia se află instituţia condusă de aceşti directori poate dispune o evaluare a lor, după care, pentru neîndeplinirea unor obiective, să dispună înlocuirea acestora.
 
În ceea ce priveşte schimbarea majorităţilor din consiliile locale şi judeţene, Adriean Videanu a precizat că vor fi puţine astfel de schimbări înainte de alegerile prezidenţiale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite