PSD şi PRM se aliază să dărâme guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

, va avea ca obiect susţinerea pentru moţiunea de cenzură pe care acest partid o va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare."A m avut o întâlnire cu Vadim Tudor, în cursul zilei de

, va avea ca obiect susţinerea pentru moţiunea de cenzură pe care acest partid o va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare.
"A m avut o întâlnire cu Vadim Tudor, în cursul zilei de ieri, în vederea unei colaborări parlamentare pentru actuala sesiune parlamentară, dar şi pentru alte acţiuni parlamentare care vor urma. Dacă nu vor fi alegeri anticipate, să putem să avem o colaborare parlamentară. Sperăm ca pe viitor să facem o opoziţie constructivă", anunţa ieri, la Piteşti, liderul social-democrat, care nu vede nimic rău în această colaborare parlamentară.

C.V. Tudor: discuţia cu Geoană este irevocabilă
"În mod concret, o echipă mixtă de experţi elaborează acum un document pe care îl voi semna eu şi dl. Mircea Geoană", a precizat liderul PRM. C.V. Tudor a declarat că a avut mai multe dialoguri pe această temă cu preşedintele PSD, finalizate printr-o "discuţie ultimă şi irevocabilă", care a avut loc joi. Preşedintele PRM s-a referit la colaborarea parlamentară dintre cele două partide ca "un posibil început pentru cristalizarea unei Opoziţii Unite".
"Ne vom respecta statutul de partid de opoziţie şi mai mult ca sigur că vom iniţia, alături de PSD, moţiunea de cenzură în luna iunie", a explicat preşedintele PRM.
C.V. Tudor a mai declarat că, potrivit unor informaţii pe care le deţine, şi parlamentarii PD ar susţine, prin vot, viitoarea moţiune. Împreună, PRM şi PSD au, în parlament, 200 de reprezentanţi, din cei 469.

Geoană, în campanie non-stop
"Un partid care se respectă este în campanie electorală non-stop", a anunţat ieri, la Câmpulung Muscel, preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a avut prima "ieşire" în ţară cu microbuzul decorat cu poza lui, în genul reclamelor la margarină sau la pastă de dinţi. După ce a ascultat supărarea unui lider de sindicat de la ARO, care le-a reproşat liderilor social-democraţi că au privatizat greşit această fabrică şi l-au lăsat pe Perez să o cumpere fără ca acesta să certifice că are banii necesari, Geoană a făcut o mică plimbare prin oraş. "Domnule Tăriceanu, domnule Tăriceanu... eu vă cunosc", se agita o femeie, îndreptându-se spre un Geoană destul de descumpănit. "Nu se mai poartă culoarea portocaliu", a fost singura remarcă pe care Geoană a mai putut să o facă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite