Primar PSD din Giurgiu, bătut de rivalul de la PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Păunescu
Gheorghe Păunescu

Primarul PSD din comuna Iepureşti (Giurgiu) Gheorghe Păunescu a fost transportat, astăzi, în stare gravă la spital, susţinând că a fost lovit crunt, de către preşedintele PDL Giurgiu, contracandidatul său la alegerile locale, şi de fratele acestuia.

"Au intrat peste mine în primărie în timp ce acolo erau mai multe persoane care veniseră să îşi scoată buletin. Asta s-a întâmplat. Am fost bătut de Ceauşu Costin şi Costin Cezar, fratele lui. Ei au intrat peste mine în primărie", a declarat Gheorghe Păunescu.

Colegii de partid ai primarului spun că acesta ar fi fost lovit cu un box în faţă şi dat cu capul de pereţi de către agresori, după care bărbaţii au părăsit sediul primăriei.

La rândul lor, agresorii susţin că acuzaţiile sunt "minciuni" şi că primarul a chemat, persoane din afara comunei pentru a le întocmi acte de identitate, pentru ca acestea să voteze la Iepureşti la alegerile locale.

"Primarul de la Iepureşti a adus 200 de ţigani de la Bucureşti ca să le facă viză de flotant. Nu a sărit nimeni cu niciun box, nu e rănit şi nu are nimic. El aduce interlopi ca şi acum patru ani. Nu l-am lovit şi nu am văzut pe nimeni să-l fi lovit. Eu am sunat la 112, lumea este foarte revoltată, le face vize de flotant, de reşedinţă ca să voteze fals şi să influenţeze votul", a declarat Costin Ceauşu, preşedintele PDL Giurgiu.

În urma incidentului, primarul a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean Giurgiu, el având traumatisme cranio-faciale. Primarul urmează să fie transportat cu o ambulanţă la un spital din Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite