Liderii PSD nu vor o şedinţă a coaliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii PSD nu vor o şedinţă a coaliţiei
Liderii PSD nu vor o şedinţă a coaliţiei

Liderii PSD nu intenţionează să se întâlnească cu PDL într-o şedinţă a coaliţiei. PDL a aconvocat o şedinţă a coaliţei astăzi la 21.00 sau mâine la 9.00.Potrivit unor surse din PSD, citate de NewsIn, la această întâlnire ar urma să se discute situaţia creată de propunerea de revocare a lui Dan Nica.

Participarea PSD la o şedinţă a coaliţiei dedicată subiectului Dan Nica este "exclusă" pentru această seară şi "puţin probabilă" şi pentru miercuri. O discuţie este inutilă în condiţiile în care nici Traian Băsescu şi Emil Boc nu se vor răzgândi în legătură cu revocarea de la MAI, şi nici PSD nu îşi va schimba decizia, sunsţin sursele citate.

După întâlnirea de la Cotroceni, Mircea Geoană şi-a reluat programul stabilit cu o zi în urmă, mergând într-o deplasare la Constanţa.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi după o întâlnire cu Emil Boc şi Mircea Geoană, că atât timp cât premierul nu mai poate lucra cu un ministru în echipă, remanierea trebuie să aibă loc, dar că nu se grăbeşte cu semnarea decretului de revocare, ci aşteaptă ca liderii celor două partide politice să găsească o soluţie.

Propunerile lui Băsescu, pe care le-a avansat coaliţiei, sunt numirea unui independent sau a unui reprezentant al opoziţiei în fruntea MAI.

Întrebat concret dacă a semnat decretul de revocare, preşedintele a răspuns negativ. Apoi ziariştii l-au întrebat când va semna decretul de revocare, iar şeful statului a răspuns că "nu le dă cu ceasul în cap" membrilor coaliţiei.

Pe de alt parte, Traian Băsescu a precizat totuşi că speră ca PSD ŞI PDL să se întâlnească în această seară şi să ajungă la o soluţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite