PSD Gorj a iesit, oficial, din epoca "aMischie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Mischie a fost inlocuit oficial de la carma PSD Gorj de Florin Carciumaru, cel care a asigurat interimatul in fruntea organizatiei de la demisia baronului gorjean. Florin Carciumaru, primar al

Nicolae Mischie a fost inlocuit oficial de la carma PSD Gorj de Florin Carciumaru, cel care a asigurat interimatul in fruntea organizatiei de la demisia baronului gorjean. Florin Carciumaru, primar al municipiului Tg. Jiu, a fost ales, sambata, presedinte al PSD Gorj cu unanimitate de voturi, de catre participantii la conferinta extraordinara a filialei, el fiind, de altfel, singurul candidat la conducerea organizatiei. Imediat dupa alegerea sa, Carciumaru a spus ca nu este un dictator, asa cum a fost caracterizat de catre unii dintre colegi, ci "un mester al muncii bine organizate", anuntand, de asemenea, ca, din mers, va face si o remaniere a filialei. Vorbitorii la conferinta au uitat cu desavarsire de Nicolae Mischie ale carui merite in construirea organizatiei le laudau pe toate drumurile pana acum doua luni. Nici macar sotia acestuia, Sanda, inlaturata "pentru imaginea partidului" din fruntea organizatiei de femei a PSD, nu a luat pozitie in cadrul conferintei, explicandu-le, ulterior, ziaristilor ca nu a fost lasata sa ia cuvantul, lucru negat de conducatorul sedintei, vicepresedintele PSD, Marian Sarbu. D-na Mischie s-a vazut nevoita sa stea in sala ca orice pesedist de rand, negasindu-si un loc la prezidiu.
Ponta, despre prestatia sa la Gorj: "Am fost un prost dictator"
Daca la seniori a fost liniste, la conferinta TSD Gorj lucrurile au stat cu totul altfel. Prim-vicepresedintele filialei de tineret, Adrian Tudor, a declarat ca Victor Ponta i-a interzis sa candideze la conducerea organizatiei, motiv pentru care gorjeanul a reactionat dur. Acesta i-a atras atentia lui Ponta ca "organizatiile TSD nu sunt proprietate privata" si l-a sfatuit sa nu mai incerce sa fie "seful Corpului de Control al PSD", acuzandu-l ca a inlocuit prea repede caracterul cu puterea. In discursul sau, Adrian Tudor l-a invinuit pe "junele-prim" pesedist de practici baroniale: "Vorbiti de solidaritate de generatie, dar la taberele de tineret dv. stati la hoteluri de cinci stele, iar noi in corturi". Victor Ponta a recunoscut, ulterior, ca Adrian Tudor are dreptate, comentand la finele sedintei ca a fost "un prost dictator", avand in vedere pozitia lui Tudor. Singurul candidat pentru postul de presedinte al TSD Gorj, ales cu unanimitate de voturi, a fost Iulia Vana.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite