Octav Cozmâncă pune PSD pe jar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octav Cozmâncă pune PSD pe jar
Octav Cozmâncă pune PSD pe jar

Fostul lider social-democrat Octav Cozmâncă s-a autosuspendat ieri din PSD, invocând faptul că partidul nu mai este de stânga, fiind condus de indivizi şi grupuri care nu doresc decât să-şi împartă „mălaiul şi caşcavalul“.

Într-o scrisoare deschisă, viitorul şef de campanie al lui Sorin Oprescu a anunţat că intenţionează să înfiinţeze Alianţa Naţională a Forţelor Democratice de Stânga, „dacă PSD nu va reveni prima forţă politică“.

„Este libertate de expresie în România, dar este păcat că a trebui să se ia această decizie“, a comentat liderul PSD Mircea Geoană anunţul fostului lider.

„Cozmâncă îi face, de fapt, jocurile lui Băsescu, netezindu-i calea spre Cotroceni, ceea ce mi se pare regretabil!“, a fost şi reacţia preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

Iritat de anunţ s-a arătat şi strategul PSD, Viorel Hrebenciuc, care i-a prezis fostului lider că „va dormi aşa cum îşi aşterne“, referindu-se la viitoarea sa traiectorie politică, începută cu un atac la adresa partidului pe care l-a fondat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite