PSD Bucureşti, solidar cu Năstase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şi Adrian Năstase, ca şi noi toţi, a avut frustrările dânsului", a spus Oprescu. El a menţionat că "nu este nici uşor şi nici plăcut să fie chemat zi de zi la DNA". Sorin Oprescu a afirmat

şi Adrian Năstase, ca şi noi toţi, a avut frustrările dânsului", a spus Oprescu. El a menţionat că "nu este nici uşor şi nici plăcut să fie chemat zi de zi la DNA". Sorin Oprescu a afirmat că nu s-a pus problema unei şedinţe în care să se ia în discuţie o eventuală excludere a lui Adrian Năstase din partid. "Am avut o discuţie în care ne-am spus cu toţii părerea, dar nu s-a pus nici o clipă problema unei discuţii de acest fel, cum de altfel nu a existat nici o solicitare din partea conducerii centrale a partidului în acest sens", a mai spus Oprescu, care a afirmat încă de marţi că retragerea sprijinului politic pentru Adrian Năstase nu este o soluţie. Liderul PSD Bucureşti a mai spus că organizaţia pe care o conduce "nu simte nevoia" de a-l chema pe Năstase la o discuţie. "Ne vom întâlni, dacă vom considera că sunt chestiuni insurmontabile legate de situaţia de săptămâna trecută", a spus Sorin Oprescu. Marian Vanghelie nu este însă de aceeaşi părere cu Sorin Oprescu în cazul lui Adrian Năstase. Acesta a declarat că nu se simte solidar cu deputatul social-democrat pentru că nici acesta nu a fost solidar cu unii membri de partid. "Nu l-am simţit pe Adrian Năstase solidar cu o parte din colegi. El a vrut să-şi creeze un centru imaculat, în care doar el să pară curat. Eu cred că formula de baron local a fost inventată chiar de Adrian Năstase", spune Vanghelie.

"Nu voi candida la preşedinţia PSD"
Preşedintele PSD Bucureşti, Sorin Oprescu, spune că informaţiile potrivit cărora va candida la şefia partidului sunt "o diversiune" şi că acela care a lansat aceste informaţii, respectiv liderul PIN Cozmin Guşă, "nu este persoana autorizată să vorbească pe această temă". "Nu voi da curs acestor diversiuni, care au ca scop instabilitatea în structurile de conducere ale PSD. Acest tip de afirmaţii nu fac decât să otrăvească opinia publică şi să creeze o atmosferă de instabilitate în PSD", a spus Oprescu. Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, susţinuse că Oprescu ar urma să-şi anunţe luna viitoare candidatura la preşedinţia PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite