PSD: „Băsescu şi-a propus să distrugă sistemul de sănătate“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla Partidului Social Democrat
Sigla Partidului Social Democrat

Membrii Departamentului de Sănătate al Partidului Social Democrat (PSD) se arată îngrijoraţi de faptul că Traian Băsescu doreşte să reformeze sistemul de sănătate din România.

Aceştia au trimis un comunicat de presă în care precizează că, de fiecare dată când şeful statului vrea să reformeze un sistem de fapt îl distruge. „Traian Băsescu şi-a propus să distrugă sistemul de sănătate românesc. După ce a stat cu ochii pe Educaţie şi i-a făcut tâmpiţi pe beneficiarii acestui sistem, a discreditat profesorii şi a distrus învăţământul, acum a pus ochii pe Sănătate. Pacienţii şi medicii din România joacă într-o dramă în care sunt protagonişti şi victime nevinovate, în timp ce Traian Băsescu propune măsuri fantasmagonice“, se arată în comunicatul PSD.

În finalul comunicatului, social-democraţii afirmă că singurul plan al preşedintelui ţării este acea de a destructura statul de drept. „Putem trage concluzia că Traian Băsescu are un singur plan - acela de a destructura statul de drept. A epuizat sistemul de justiţie, sistemul de educaţie, iar acţiunile de distrugere ale sistemului de sănătate sunt în plină desfăşurare şi se pare că pe listă urmează Ministerul Administaţiei şi Internelor“, precizează Departamentul de Sănătate al PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite